Rentoutusohjaus

Rentoutuminen – miellyttävä ja tehokas tapa lisätä hyvinvointia
Rentous on ihmisen luonnollinen olotila. Luonnollisuudestaan huolimatta rentoutta saattaa olla yllättävän vaikea saavuttaa ja ylläpitää arjen hektisyydessä. Rentoudella on kuitenkin kiistattomia fysiologisia vaikutuksia niin mielen kuin kehon hyvinvoinnille:

  • yleinen jaksamisen tunne kohenee
  • stressin- ja paineensietokyky vahvistuvat
  • unen laatu paranee
  • itseluottamus kasvaa
  • elämänilo lisääntyy.

Rentoutusohjauksessa harjoitellaan rentoutta kokemuksen kautta ja autetaan jokaista löytämään itselleen sopiva tapa rentoutua.

Mielikuvat tavoitteen saavuttamisen tukena

Rentous jo sinänsä on hyvinvointia lisäävää, mutta rentoutusohjauksessa yhdistyvät rentouden hyvää tekevä vaikutus mielikuvien voimaan - kun keho rentoutuu, mielikin rentoutuu ja rento mieli vastaanottaa mielikuvia ihan eri tavalla kuin jännittynyt.

Rentoutusohjauksessa hyödynnetään tavoitteellista mielikuvittelua voimavaralähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yksilöllinen rentoutusohjaus on mahdollista tallentaa asiakkaan omalla puhelimella, jolloin sen uudelleen kuuntelu tehostaa vaikutusta. Tarjoan rentoutusohjausta myös ryhmille rentoutuskurssien muodossa sekä tilauksesta esimerkiksi yhteisöille.